Project keuken

Het project

Naast alle werkzaamheden die wij uitvoeren, kunt u ook uw keuken overspuiten bij RUMI. Daar komt best veel bij kijken en daarom hebben wij de ‘full service keukenspuiten’ in het leven geroepen. Daar vertellen we u graag meer over.
De opdracht is binnen en de kleuren zijn bekend. Hoe nu verder? Omdat wij niet spuiten op locatie, demonteren we eerst uw keuken. Dit is soms een lastige klus, omdat de techniek in de keuken met de jaren is veranderd. Zo zijn de scharnieren steeds ingewikkelder geworden door de softclose techniek en hebben we steeds vaker te maken met inbouwapparatuur zoals vriezers, koelkasten en vaatwassers. Dit vraagt om een vakkundige aanpak en daar staan wij ons mannetje. De delen die wij niet kunnen demonteren, zoals de zijwanden van de keuken, schilderen wij op locatie in dezelfde kleur als waarin de fronten worden gespoten. Er kan ook gekozen worden voor een afwijkende kleur of dezelfde kleur in een andere glansgraad.
Bij dit project is ervoor gekozen om de kastenwand groen te spuiten en het eiland in een grijze kleur te spuiten. Door de hoogglans zwarte accenten is dit een perfecte match, die zorgt voor een totaal nieuwe look van de keuken. En dat voor nog geen 15% van de waarde van een nieuwe keuken. Voordelig en wederom een duurzame oplossing!
De keuken overspuiten is een proces dat plaatsvindt in onze eigen spuiterij. Daar hebben wij een ruime cabine, waar de keukenkastjes liggend of hangend kunnen worden gespoten. De werkwijze wordt bepaald aan de hand van de wensen van de klant. U kunt ervoor kiezen om alleen de buitenkant te laten spuiten, maar u kunt er ook voor kiezen om de binnen- en buitenkant te laten spuiten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Na het spuiten van de fronten en lades zorgen wij ervoor dat de lak goed kan uitharden. Op lange termijn zorgt deze wijze voor het beste resultaat. Ook daar denken wij mee aan een duurzame manier van werken. Eenmaal uitgehard monteren wij de fronten en kunt u jarenlang genieten van uw vernieuwde keuken. De full-service keukenspuiten duurt gemiddeld 10 werkdagen.

Review van de klant:

"Wij zijn erg blij met de full service. Hierdoor hebben we zelf niet na hoeven denken en werd alles uit handen genomen. We hebben alleen even zonder frontjes gezeten maar aangezien we nog druk in huis bezig waren was dat geen probleem. Ook verliep de communicatie zeer prettig. Afspraak is afspraak en telefonisch en per app ben je goed bereikbaar. Ook vooraf was het duidelijk hoe het proces zou lopen. We zijn zeer blij met het eindresultaat en het is geworden zoals we hadden gehoopt! We genieten er nog iedere dag van! Nogmaals veel dank hiervoor!"
Anne en Jake uit Zevenhuizen
keukenspuiterij RUMI

Voor

keuken spuiten

Tijdens

project keuken spuiten

Na

keukenspuiterij RUMI
keukenspuiterij RUMI

Projectdetails

Categorie

Voor dit project hebben wij een keuken een geheel nieuwe look gegeven. De keukenkastjes spoten we groen, het keukenblok grijs.

Projectduur

Deze dienst neemt gemiddeld tien werkdagen in beslag. Dit proces kan niet versnel worden, in verband met het uitharden van de lak.

Keukenspuiterij Rumi

Diensten

Het demonteren van de gehele keuken, het spuiten van de fronten en lades, waarna deze vervolgens weer gemonteerd zijn.

Heeft u een nieuw project voor ons?