B2B - voor bedrijven

Hoe wij u kunnen helpen

Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht voor het spuiten van hun meubels, ook bedrijven zijn van harte welkom om samen van elk project iets moois te maken. Wij zijn beschikbaar voor interieurbouwers, architecten, winkels, horecabedrijven en bouwbedrijven. Ook voor bedrijven maken wij een offerte op maat. 

Branches

Horeca

Het interieur (of delen van) uw horecazaak laten spuiten? RUMI kan uw meubels spuiten in een unieke kleur.

Bouwbedrijven

Hen kunnen wij ondersteunen in het spuiten van meubels, binnendeuren, panelen en voor lichte verfwerkzaamheden.

Interieurbouwers

Voor meubelmakers voorzien wij hun nieuwste meubelprojecten van een toffe kleur.

Architecten

Ook voor architecten voorzien wij hun ontwerpen en projecten van een nieuwe kleur.

Winkels

Voor woon- en keukenwinkels kunnen wij kleuren op maat adviseren en leveren. En het spuiten van meubels van de klant.

Zij gingen u voor...

Veelgestelde vragen

van bedrijven

Architecten, meubelmakers, ondernemers, restauranthouders, winkeliers, metaalbewerkers, constructiebedrijven, bouwbedrijven, interieurarchitecten, klusseniers, meubelzaken en overige interieur- en exterieurgerichte bedrijven.

Het stralen en spuiten van oude meubels, maar ook nieuwe meubels van kaal mdf zijn geen enkel probleem. Ook series en grote hoeveelheden zijn mogelijk. Naast het straal- en spuitwerk kunt u ook terecht voor professioneel en verzorgd transport.

Luchtgommen is de modernere benaming van zandstralen. Doordat het materiaal niet rechtstreeks, maar indirect op het materiaal gestraald wordt, kunnen zachte ondergronden zoals hout gestraald worden, zonder dat het hout beschadigt. Alle hardhoutsoorten zijn geschikt (zoals eiken), maar vurenhout niet. Vraag naar de mogelijkheden door ons even te mailen of te bellen. We denken graag met u mee.

Wij maken gebruik van 2K conventionele lak van Palinal. Deze lak is op basis van polyrethaan en heeft een sterke hechting en afwerking. Hierdoor blijft uw meubelstuk extra lang mooi. Door zijn hoge vaste stof gehalte heeft deze lak een kras- en stootbestendige eindlaag, uiteraard nadat de lak volledig is uitgehard. Daarnaast maken wij gebruik van Ankerstuy verven, een merk dat gespecialiseerd is in interieurlak en daarnaast leverancier van beits en blanke meubellak. Onze primers, 2K primers op PU basis, komen ook bij Ankerstuy vandaan, om de hoogste kwaliteit te leveren. Mocht er een andere lak beter passen bij het product en de functionaliteit? Dan kan het voorkomen dat wij een andere lak gebruiken. Neem even contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Wij streven ernaar om elk project binnen 10 dagen af te ronden, maar er zijn uiteraard een aantal uitzonderingen. Voor kleine klussen kunnen wij dit proces versnellen, voor grote projecten kan het iets langer duren. Kwaliteit staat altijd voorop.

Voor het stralen maken wij gebruik van een 4x6x4m cabine. Daarin hebben wij de mogelijkheid om zware materialen te hijsen met een bovenloopkraan van 6 ton. Voor het spuiten maken wij gebruik van een spuitcabine van 4x12x3,5m. Deze ruimte is voorzien van een monorail waar aan elke strekkende meter 500 kilo gedagen kan worden. Op dit moment hebben wij 20 haken tot onze beschikking.

Wanneer u een mail stuurt of ons contactformulier op onze website dan kunnen wij binnen 48uur een indicatie geven wat de geschatte kosten zijn. Eenmaal bij ons op de zaak wordt het project nogmaals gekeken en melden wij onze bevindingen mocht dit invloed hebben op de prijs.

Wij hebben diverse aanhangers voor klein en groot transport. Onze grote aanhanger heeft een huif en telt een afmeting van 4×1.80×1.80m. Maximale laadcapaciteit is 2000 kilo. Naast aanhangers hebben wij ook een bestelbus waar wij kleine tot middelgrote meubels in kunnen vervoeren. Per project kunnen wij voor u bekijken waar wij u het beste mee kunnen helpen. Want maatwerk is ons ding!

Wij kunnen alleen op nieuwe producten een m2 prijs toepassen, dit bedrag is fluctuerend op basis van onze grondstoffen die momenteel hard aan het stijgen zijn. Voor andere meubels of specifieke projecten maken wij vooraf een berekening van de kosten. Dit splitsen wij netjes op in onze offertes zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

U heeft bij ons een ruime keuze uit kleuren. Standaard gebruiken wij de NCS Index 1950 waaier en de RAL classic waaiers. Maar ook voor kleuren op maat zoals Sikkens kleuren of flexa kleuren kunnen wij voor u op maat maken, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Wij leveren professioneel werk met een zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding , geven eerlijk en deugdelijk advies, doen ons uiterste best voor u, komen onze afspraken na en hechten aan een persoonlijke, klantvriendelijke benadering.

Zit u wens er niet tussen? Wij horen het graag!

Ons werkgebied is landelijk, wel spuiten wij alles op onze locatie in Bunnik. Voor transport voor lange afstanden maken wij gebruik van bevriende transportbedrijven die het transport verzorgen. Ook België valt binnen onze mogelijkheden.

Kastenspuiten.nl! Onderdeel van RUMI stralen en coaten, alleen het allerbeste is goed genoeg!

.