Over ons

Wie zijn wij?

Begin 2021 heb ik, RUben MIchelsen (RUMI), de deuren geopend van RUMI Stralen en Coaten in Bunnik. Na jarenlang voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt en opdrachten te hebben uitgevoerd als zzp’er, was het tijd om mijn droom waar te maken. In het eerste jaar hebben we veel projecten mogen afronden voor zowel particulieren als bedrijven en veel klanten blij mogen maken. We hebben een grote variatie aan aanvragen mogen ontvangen wat ons ertoe heeft doen leiden tot het uitbreiden met Kastenspuiten.nl. 

Echter is het hier niet bij gebleven en met Kastenspuiten.nl groeide wij uit ons jasje en hebben daarom besloten te verhuizen naar Ede. Deze locatie is niet alleen efficiënter ingericht maar ook nog eens duurzamer wat past bij onze identiteit.   

Een nieuwe locatie heeft ons ook doen besluiten om een naamsverandering toe te passen. Want naast het interieurwerk waar Kastenspuiten.nl de specialist in is, spuiten wij nog steeds regelmatig industrieel werk en sinds 1 mei 2023 ook auto’s! Omdat wij nu van alle markten thuis zijn met de bijbehorende specialisten en gereedschappen heten wij vanaf heden Allround Spuiterij RUMI.

Wat we doen.

Allround spuiterij RUMI is een veelzijdige spuiterij met verschillende specialiteiten. Wij zijn niet alleen beschikbaar voor particulieren, maar ook in het bedrijfsleven kunnen wij veel betekenen. Denk daarbij aan het spuiten van nieuwe projecten of industrieel spuitwerk. Omdat we willen uitblinken in dat wat we doen, wordt het werk uitgevoerd door de beste vakmannen. 

Full-service keuken spuiten

Een splinternieuwe keuken, zonder veel geld uit te hoeven geven? Maak gebruik van onze full-service keukenspuiten.

Luchtgommen van meubels

Met deze methode verwijderen wij oude laklagen, op o.a. eikenhout, kersenhout, teakhout maar ook aluminium en RVS.

Meubels spuitservice

Jouw meubels een nieuwe look geven? Laat je meubels spuiten door Kastenspuiten.nl

Industrieel spuitwerk

Denk hierbij aan metaalwerk, industrie en offshore spuitwerk in bijvoorbeeld de bootindustrie.

Waarmee we werken.

Omdat we graag een steentje bijdragen aan een betere wereld, doen we bij Allround spuiterij RUMI ons best om een zo milieuvriendelijke werkplek te realiseren.  Daarom spuiten we uw keuken of meubelstuk in een afgesloten ruimte. En ondanks dat we gebruik maken van conventionele lak, wat op het eerste gezicht misschien alles behalve milieuvriendelijk klinkt, is dit wel een lak die veel langer meegaat dan een lak op waterbasis. Met Allround spuiterij RUMI en Kastenspuiten.nl willen we de weggooimaatschappij een halt toeroepen. Uw meubels kunt u nog prima een tweede leven geven door ze te voorzien van een trendy kleurtje.